Emisija dana: Pinkove zvezde – All Talents (Pink, 22.15)

Poslednja polufinalna emisija “Pinkovih zvezda – All Talents”, takmičenja koje od ove sezone objedinjuje sve talente, na programu TV Pink je ove nedelje od 22:15 časova.

Tokom četiri meseca, koliko je trajalo takmičenje, na sceni ste imali priliku da vidite ljude sa najrazličitijim talentima, koji su oduševili petočlani žiri – Damira Handanovića, Dušicu Jakovljević, Srđana Žiku Todorovića, Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Žiri u ovoj polufinalnoj emisiji poslednji put donosi odluku, s obzirom na to da je u velikom finalu odluka na vama. Iz prethodnih emisija saznali smo imena prvih šestoro finalista – Sanja Mikić, Milan Balinović, Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa “TNT”. Ove nedelje će im se u borbi za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara pridružiti još šest nastupa.

Gledaćemo Vladimira Volkova koji će se predstaviti pevanjem, za prolazak u finale će se boriti i plesači – solistkinje Anđela Milović i Sara Saršon. Magiju će na sceni izvesti David Rao, kao i duo Piksi i Zeka, dok će poznate će imitirati Nikola Veljović.

U prethodnim polufinalnim emisijama, žiri je imao mogućnost da nastupima koji su ih oduševili daju zvezdice i tako pošalju direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima, žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju.

Kojih 12 nastupa će se boriti za pobedu, saznaćete u poslednjoj polufinalnoj emisiji “Pinkovih zvezda – All Talents” u nedelju 23. juna od 22:15 časova na TV Pink!

Foto Pink